Tavsifi
Glyukoza fruktoza siropi, boshqacha qilib aytganda, glyukoza siropi, karamel, pomadka, shokolad barlari, holva, shirinliklar va marmelad kabi qandolat mahsulotlarini tayyorlash, shuningdek, tortlarni sirlash va bug'doy unidan turli xil nonlarni tayyorlash uchun keng qo'llaniladigan ingredient.
Sirop, mahsulotlarning organoleptik xususiyatlarini yaxshilash qobiliyatiga ega, bundan tashqari, saxarozaning eruvchanligi oshishi tufayli sirop konservatsiyaning ajralmas tarkibiy qismidir.
Izohlar
Izoh qoldirishUshbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan
O'xshash mahsulotlari
Glyukoza fruktoza siropi
Ko'rishlar soni: 1681
O'xshash mahsulotlari
Cпособы оплаты
Yetkazib berish usullari
Tavsiya etilganlar
Barchasini ko'rishAvval ko'rilganlar
- Dorivor moylar
- Oziq-ovqat bo'yoqlari
- Muzlatilgan mevalar
- Sharbatlar
- Donli ekinlar
- Shakar
- O'simlik moyi
- Kofe
- Qayta ishlashning qo'shimcha mahsulotlari
- Tuz
- Yog'lar
- Go'sht
- Sanoat ekinlari
- Quyon terisi, qoramol
- Konservalangan mevalar
- Sut mahsulotlari
- Sirop
- Konservalangan sabzavotlar
- Kraxmal
- Sabzavotlar
- Un
- Mevalar
- Quritilgan sabzavotlar
- Tuxum
- Muzlatilgan sabzavotlar