Tavsifi
Glyukoza fruktoza siropi, boshqacha qilib aytganda, glyukoza siropi, karamel, pomadka, shokolad barlari, holva, shirinliklar va marmelad kabi qandolat mahsulotlarini tayyorlash, shuningdek, tortlarni sirlash va bug'doy unidan turli xil nonlarni tayyorlash uchun keng qo'llaniladigan ingredient.
Sirop, mahsulotlarning organoleptik xususiyatlarini yaxshilash qobiliyatiga ega, bundan tashqari, saxarozaning eruvchanligi oshishi tufayli sirop konservatsiyaning ajralmas tarkibiy qismidir.
Izohlar
Izoh qoldirishUshbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan
O'xshash mahsulotlari
Glyukoza fruktoza siropi
Ko'rishlar soni: 2153
O'xshash mahsulotlari
Cпособы оплаты
Yetkazib berish usullari
Avval ko'rilganlar
- Mevalar
- Muzlatilgan sabzavotlar
- Oziq-ovqat bo'yoqlari
- Mayda mevalar
- Kraxmal
- Asal
- Dengiz mahsulotlari
- Go'sht
- Sabzavotlar
- Tuz
- Sharbatlar
- Yog'lar
- Ziravorlar
- Quritilgan mevalar
- Qayta ishlashning qo'shimcha mahsulotlari
- Makaron
- Sanoat ekinlari
- Qovunlar
- Kofe
- Konservalangan mevalar
- Sut mahsulotlari
- Shakar
- O'simlik moyi
- Tuxum
- Qo'ziqorinchilik