Описание
Mahsulotlarning aynishiga turli faktorlar sababchidir. Masalan, quyosh nuri, havo tarkibidagi kislorod miqdori va boshqalar. Eng ko'p ta'sir etuvchi faktor bu - mikroorganizmlardir! Sigir sog'ilgandan keyin sut 3 soat ichida +10 gradus haroratda sovutilsa bakteriyaning rivojlanishi kamayadi va +4 gradusgacha sovutilganda bakteriya rivojlanishi to'xtaydi. Mahsulotni sotishdan yaxshi daromad olish uchun uni tez va samarali sovutishinggiz kerak. Sutni tez sovutish sifatli sut demakdir! Sut sog'ilganda 35 gradus haroratda bo'ladi va darxol sutdan issiqlikni olib tashlash kerak. Yangi sog'ilgan sut 2-3 soatgacha bakteriyalar bilan kurasha oladi. Shu vaqt ichida sutni sovutish kerak. Bu esa iqtisodiy samaradorlikni oshishining mezonidir!
300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000 va 5000 litr kabi sig'imdagi sovutgichlarimizni taklif qilamiz
Turkiya va Germaniya mahsulotlari
Tayyor O'zbekistonda bor
Optom narxlarda yetkazib, o'rnatib beramiz
Отзывы
Оставить отзывК данному товару отзывов пока нет.
Похожие товары
Cпособы оплаты
Способы доставки
Рекомендуемые
Показать все- Поилки для коз
- Кормушки для КРС
- Стойловое оборудование
- Лабораторное оборудование для молочной промышленности
- Поилки для КРС
- Оборудование для кормления телят
- Оборудование для переработки молока
- Кормушки для овец
- Доильное оборудование
- Щелевые полы для коровников
- Танки для охлаждения молока
- Кормушки для коз
- Поилки для овец
- Установки для выпойки животных