Tavsifi
Mahsulotlarning aynishiga turli faktorlar sababchidir. Masalan, quyosh nuri, havo tarkibidagi kislorod miqdori va boshqalar. Eng ko'p ta'sir etuvchi faktor bu - mikroorganizmlardir! Sigir sog'ilgandan keyin sut 3 soat ichida +10 gradus haroratda sovutilsa bakteriyaning rivojlanishi kamayadi va +4 gradusgacha sovutilganda bakteriya rivojlanishi to'xtaydi. Mahsulotni sotishdan yaxshi daromad olish uchun uni tez va samarali sovutishinggiz kerak. Sutni tez sovutish sifatli sut demakdir! Sut sog'ilganda 35 gradus haroratda bo'ladi va darxol sutdan issiqlikni olib tashlash kerak. Yangi sog'ilgan sut 2-3 soatgacha bakteriyalar bilan kurasha oladi. Shu vaqt ichida sutni sovutish kerak. Bu esa iqtisodiy samaradorlikni oshishining mezonidir!
300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000 va 5000 litr kabi sig'imdagi sovutgichlarimizni taklif qilamiz
Turkiya va Germaniya mahsulotlari
Tayyor O'zbekistonda bor
Optom narxlarda yetkazib, o'rnatib beramiz
Izohlar
Izoh qoldirishUshbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan
O'xshash mahsulotlari
Sut sovutgich
Ko'rishlar soni: 1495
O'xshash mahsulotlari
Cпособы оплаты
Yetkazib berish usullari
Tavsiya etilganlar
Barchasini ko'rish- Chorva uchun ichuvchilar
- Echki ichuvchilar
- Buzoqlarni oziqlantirish uchun uskunalar
- Sog'ish uskunalari
- Sut sovutish tanklari
- Omborlar uchun yivli pollar
- Hayvonlarni sug'oradigan o'simliklar
- Qo'y ichuvchilar
- Qo'ylarni oziqlantiruvchilar
- Chorva uchun oziqlantiruvchilar
- Sut sanoati uchun laboratoriya jihozlari
- Echki oziqlantiruvchilar
- Stend uskunalari
- Sutni qayta ishlash uskunalari