Tavsifi
Sut va go'sht mahsulotlari ishlab chiqarish samaradorligini oshirish maqsadida chorva komplekslarida chorva mollarini shoxsizlantirish usulidan foydalaniladi. Qoramollarni shoxsizlantirish natijasida shikastlanishlar va tajovuzkorliklar kamayadi. Shoxsizlantirish uchun maxsus mazlar va elektr toki bilan ishlaydigan asboblardan foydalaniladi. Buzoqlar tug'ilgandan keyin 1-5 hafta ichida shoxsizlantiriladi.
Buzoqlarni shoxini kuydirish jarayoni quyidagi bosqichlarni o'z ichiga oladi:
- shox kuydirgich 15 daqiqacha isitiladi;
- o'siq atrofidagi soch qatlami olib tashlanadi;
- og'riqsizlantirish (narkoz) jarayoni;
- shoxni kuydirish;
- yengil tutun ko'tariladi;
- kuydirilgan joy antiseptik moddalar bilan qayta ishlanadi;
Germaniya mahsuloti
Izohlar
Izoh qoldirishUshbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan
O'xshash mahsulotlari
Shox kuydirgich
Ko'rishlar soni: 2929
O'xshash mahsulotlari
Cпособы оплаты
Yetkazib berish usullari
Tavsiya etilganlar
Barchasini ko'rishAvval ko'rilganlar
Barchasini ko'rish- Bedana uskunalari
- Go'shtni qayta ishlash uskunalari
- Hayvonlarni identifikatsiyalash uskunalari
- Sut uskunalari
- Barqaror uskunalar
- Pardozlash uskunalari
- Qishloq xo'jaligi to'siqlari
- Quyonlar uchun asbob-uskunalar
- Hayvonlarni dezinfeksiya qilish
- Chorvachilik uskunalari uchun ehtiyot qismlar
- Veterinariya
- Oziqlantiruvchi aralashtirgichlar
- Cho'chqachilik fermalari uchun uskunalar
- So'yish uskunalari
- Go'ngni olib tashlash uchun uskunalar
- Elektrocho'pon
- Hayvonlarni oziqlantirish tizimi
- Baliqni qayta ishlash uskunalari
- Krematorlar
- Yem ishlab chiqarish uskunalari
- Tuxumni qayta ishlash uskunasi
- Quruq yem yuklagich