Tavsifi
Sut va go'sht mahsulotlari ishlab chiqarish samaradorligini oshirish maqsadida chorva komplekslarida chorva mollarini shoxsizlantirish usulidan foydalaniladi. Qoramollarni shoxsizlantirish natijasida shikastlanishlar va tajovuzkorliklar kamayadi. Shoxsizlantirish uchun maxsus mazlar va elektr toki bilan ishlaydigan asboblardan foydalaniladi. Buzoqlar tug'ilgandan keyin 1-5 hafta ichida shoxsizlantiriladi.
Buzoqlarni shoxini kuydirish jarayoni quyidagi bosqichlarni o'z ichiga oladi:
- shox kuydirgich 15 daqiqacha isitiladi;
- o'siq atrofidagi soch qatlami olib tashlanadi;
- og'riqsizlantirish (narkoz) jarayoni;
- shoxni kuydirish;
- yengil tutun ko'tariladi;
- kuydirilgan joy antiseptik moddalar bilan qayta ishlanadi;
Germaniya mahsuloti
Izohlar
Izoh qoldirishUshbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan
O'xshash mahsulotlari
Shox kuydirgich
Ko'rishlar soni: 2144
O'xshash mahsulotlari
Cпособы оплаты
Yetkazib berish usullari
Tavsiya etilganlar
Barchasini ko'rish- Elektrocho'pon
- So'yish uskunalari
- Veterinariya
- Bedana uskunalari
- Baliqni qayta ishlash uskunalari
- Tuxumni qayta ishlash uskunasi
- Go'shtni qayta ishlash uskunalari
- Qishloq xo'jaligi to'siqlari
- Quyonlar uchun asbob-uskunalar
- Quruq yem yuklagich
- Cho'chqachilik fermalari uchun uskunalar
- Hayvonlarni identifikatsiyalash uskunalari
- Sut uskunalari
- Hayvonlarni oziqlantirish tizimi
- Yem ishlab chiqarish uskunalari
- Go'ngni olib tashlash uchun uskunalar
- Barqaror uskunalar
- Pardozlash uskunalari
- Chorvachilik uskunalari uchun ehtiyot qismlar
- Oziqlantiruvchi aralashtirgichlar
- Krematorlar
- Hayvonlarni dezinfeksiya qilish