Tavsifi
Sut va go'sht mahsulotlari ishlab chiqarish samaradorligini oshirish maqsadida chorva komplekslarida chorva mollarini shoxsizlantirish usulidan foydalaniladi. Qoramollarni shoxsizlantirish natijasida shikastlanishlar va tajovuzkorliklar kamayadi. Shoxsizlantirish uchun maxsus mazlar va elektr toki bilan ishlaydigan asboblardan foydalaniladi. Buzoqlar tug'ilgandan keyin 1-5 hafta ichida shoxsizlantiriladi.
Buzoqlarni shoxini kuydirish jarayoni quyidagi bosqichlarni o'z ichiga oladi:
- shox kuydirgich 15 daqiqacha isitiladi;
- o'siq atrofidagi soch qatlami olib tashlanadi;
- og'riqsizlantirish (narkoz) jarayoni;
- shoxni kuydirish;
- yengil tutun ko'tariladi;
- kuydirilgan joy antiseptik moddalar bilan qayta ishlanadi;
Germaniya mahsuloti
Izohlar
Izoh qoldirishUshbu mahsulotga hali izoh qoldirilmagan
O'xshash mahsulotlari
Shox kuydirgich
Ko'rishlar soni: 1777
O'xshash mahsulotlari
Cпособы оплаты
Yetkazib berish usullari
Tavsiya etilganlar
Barchasini ko'rish- Qishloq xo'jaligi to'siqlari
- Yem ishlab chiqarish uskunalari
- Oziqlantiruvchi aralashtirgichlar
- Chorvachilik uskunalari uchun ehtiyot qismlar
- Veterinariya
- Cho'chqachilik fermalari uchun uskunalar
- Hayvonlarni oziqlantirish tizimi
- Sut uskunalari
- So'yish uskunalari
- Krematorlar
- Barqaror uskunalar
- Bedana uskunalari
- Elektrocho'pon
- Go'shtni qayta ishlash uskunalari
- Go'ngni olib tashlash uchun uskunalar
- Hayvonlarni identifikatsiyalash uskunalari
- Pardozlash uskunalari
- Hayvonlarni dezinfeksiya qilish
- Quyonlar uchun asbob-uskunalar
- Quruq yem yuklagich
- Tuxumni qayta ishlash uskunasi
- Baliqni qayta ishlash uskunalari